بیشتر بدانیم.....درباره که .....امام غریبمان(در وصف یاران )بخش دوم
بخش دوم :
امام صادق علیه السلام به مفضل بن عمر می فرماید:
(با حضرت قائم علیه السلام سیزده زن همراه است«. سؤال شد: »آن ها چه کار می کنند؟« حضرت فرمود: مجروحان رامداوا و بیماران را پرستاري می کنند؛ همانطور که زمان پیامبر صلی االله علیه و آله و سلم چنین بود.
نیز امام باقر علیه السلام فرموده است:سوگنـد به خـدا! سـیصد و انـدي مرد می آیند که میانشان پنجاه نفر زن هسـتند. در مکه اجتماع می کنند بی آن که قبلا وعده داده باشند. آمدنشان مانند ابرهاي پاییزي است . با توجه به این مقدمه می توان گفت:
الف. در دیـدگاه اسـلام، حضور زن در امور اجتمـاعی یک مسأله پـذیرفته شـده است و می توان براي آن، مؤیـد هایی را ذکرکرد:
.1حضور جدي حضرت زهرا علیها السلام و زینب کبرا علیها السلام در امور اجتماعی و سیاسی.
.2حضور زنـان در میـان سـپاهیان پیـامبر صـلی االله علیه و آله و سـلم که وظـایفی هم چون رسانـدن آب و غـذا به رزمنـدگان،پرسـتاري مجروحان، تهیه دارو، رساندن مهمات، انتقال شـهدا، تشویق رزمندگان و… داشـتند. چنین چیزي را در سـیره جنگیحضـرت امیر علیه السـلام می توان دیـد؛ مثل داسـتان حضور زنی به نام ُسوده حمدانی در جنگ صـفین که رزمندگان را علیه معاویه تشویق می کرد.
ب. اگر سـیره امام زمان عجل االله تعالی فرجه الشریف ادامه سیره پیامبر صلی االله علیه و آله و سلم و امام علی علیه السلام است،
قطعـ ًا در دولت امـام زمـان عجـل االله تعـالی فرجه الشـریف نیز زنان از یاري حضـرت محروم نخواهنـد بود. در این باره روایات متعدد داریم.